Feel undefeated
Think unstoppable
Get untied
Wanna disrupt?

De perfecte match tussen wonen, leren, sporten en recreëren.

Diensten

Strategie en positionering
Logo en huisstijl
3D visuals
Fotografie

Vraagstuk en aanpak

In het groene Amsterdam Nieuw-West, ten noorden van De Sloterplas, verrijst op de locatie van het voormalige tenniscomplex ‘Amsterdam Community Estate’. Het concept van ACE is eenvoudig: Door de tennisbanen en bijpassende horeca op elkaar te plaatsen ontstaat ruimte voor woningbouw. Daar wordt een 3-in-1 school aan toe gevoegd, zodat er een inclusieve wijk ontstaat waar men waar men kan wonen, leren, sporten en recreëren. Onze taak? Dit innovatieve project goed in de markt zetten. Door een sterke naam, een doordacht concept en door urban kleuren en typografie, hebben we een uniek geheel neergezet; een branding die perfect matcht met de doelgroep.

Ace sfeerfoto tennis

Beeldmerk

Gebaseerd op de architectuur van de gebouwen en de lijnen van een tennisveld hebben we een kenmerkend logo gecreëerd. Krachtig, stoer en stads. Precies wat het uitstralen moet.

ACE logo animatie
Ace logo
Ace font 1
ACE font
Ace font 2
ACE abri
ACE tas
Ace you wanna play
Ace ready set match
ACE A4

Branding en design

De kenmerkende grafisch elementen vormen de basis voor de branding. Herhalen en consequent doorvoeren geven het geheel de juiste herkenning. En een goede branding is doorgevoerd op alles; van social media tot tassen. 

Ace social media

Visuals

Niet van echt te onderscheiden. Dat zijn onze high-end visuals. In samenwerking met ons eigen label ENVY hebben wij impressies gemaakt die kenmerkende architectuur optimaal visualiseren. Aantrekkelijk toch?

ACE View17 HR
ACE View01 HR
ACE View24 HR
ACE View12 HR
ACE View16 HR
ACE wall paint

Dit wil ik ook!

Mooi. Wij ook! Twijfel niet langer, pak die telefoon en bel ons. Wij zetten jouw bedrijf op de kaart. Beloofd.

Untied Karel vanderPlas 1x1

Plan direct een afspraak met Karel

art director