Feel undefeated
Think unstoppable
Get untied
Wanna disrupt?

1 minuut gratis winkelen voor de voedselbank

Diensten

Employer branding
Publiciteitsstunt

Vraagstuk en aanpak

Unieke relatiegeschenken aan klanten geven; het is een heel normaal jaarlijks ritueel. Maar zijn deze geschenken niet overbodig? Hoeveel verdwijnt in de prullenbak? En niet te vergeten: wat mag het allemaal kosten? In een wereld waar veel huishoudens moeite hebben om rond te komen, stelde we ons zelf de vraag: kunnen we het niet anders doen? Kunnen we niet én iets leuks organiseren voor onze klanten én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een goed doel? Dat kan zeker. Binnen enkele weken tuigden we een heel event op: 1 minuut gratis winkelen voor alle onze relaties én voor de voedselbank.

Untied supermarkt tumbnail
Untied supermarktrun foto1

Bucketlist materiaal: 1 minuut gratis winkelen! Oftewel schaamteloos de winkelschappen leeggraaien. En dit alles ook nog eens voor een goed doel want de “buit” ging naar de Voedselbank Sliedrecht en Voedselbank Papendrecht. Bedankt voor de uitnodiging en deze toffe ervaring Nuvastgoed! Wij van Van Wijnen hebben met heel veel plezier ons uiterste best gedaan! 💪

Marit van Ree  //  Verkoopmanager Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V.

Het was fantastisch om dit te kunnen doen voor hen die het nodig hebben in Sliedrecht. En wat hebben we ook gelachen. Thanks topper voor het samen vullen van onze kar 🔥

Yvette Poell  //  Verkoopmanager Van Wijnen Groep N.V.

Wow, wat een gave ‘relaties schenken’ actie hield Nuvastgoed gisteren. Samen met 90 andere relaties hadden Romee Kleipool en ik namens Blauwhoed kans om 1 minuut te shoppen bij de Jumbo Supermarkten voor de Voedselbank. Grote chaos, valpartijen, graaien en hoge rekeningen. Maar wat was het leuk!

Daphne de Bloois  //  Verkoopmanager Blauwhoed

1 minuut boodschappen doen voor de voedselbank! Als kerstgeschenk van Nuvastgoed mochten Ryan Lugtigheid en ik samen met ca. 90 anderen een minuut boodschappen doen bij Jumbo Supermarkten. Erg leuk om te doen en super initiatief om zo anderen te helpen. Bedankt voor de uitnodiging! 😃

Willem Froeling  //  Commercieel projectleider bij Waal

Nuvastgoed bedankt voor dit fantastische initiatief en deze unieke ervaring. We waren bloedfanatiek en hebben alleen al met onze kar € 530,- opgehaald voor de voedselbank. Wat een avond!

Heide van Herk  //  Verkoopmanager Herkon

Na een doldwaze minuut vol chaos, graaien en sprinten voor je leven met een volle kar bij de kassa aankomen voor de #Voedselbank. Bedankt Nuvastgoed voor deze geweldige ervaring! Wat mij betreft een zeer goed alternatief van een kerstpakket / relatiegeschenk. Volgend jaar weer? ;) En Jumbo Supermarkten; sorry voor de troep 🙈.

Geoffrey Brouwer  //  Lead Artist bij Fijn Wonen

Untied supermarkrun groepsfoto
Untied supermarktrun foto3
Untied supermarktrun foto4

Resultaten

Als we eerlijk zijn waren de resultaten verbluffend. Naast natuurlijk een ontzettend goede teambuilding en klantenbinding, zorgde de actie ook letterlijk voor nieuwe aanvragen, meer sollicitaties op onze vacatures en een mega bereik op de socials. En bovenal, we hebben meer dan € 11.000,- opgehaald voor de voedselbank. Kortom: alleen maar voordelen!

Untied supermarktrun linkedin
Supermarktrun likes
Untied supermarktrun GIF

Dit wil ik ook!

Mooi. Wij ook! Twijfel niet langer, pak die telefoon en bel ons. Wij zetten jouw bedrijf op de kaart. Beloofd.

Untied Karel vanderPlas 1x1

Plan direct een afspraak met Karel

art director