Feel undefeated
Think unstoppable
Get untied
Wanna disrupt?

Disruptives

In deze wereld roept iedereen om aandacht. Beloftes worden gedaan, maar zelden ingelost. Traditionele marketingstrategieën leveren steeds minder op en mensen raken verveeld. Generatie Z is bijna synoniem voor social media. En die aandachtspanne is kort. Heel kort. De onontkoombare vraag is dan ook: hoe bereik je werkelijk je doelgroep? Hoe zet jij je vandaag de dag nog op de kaart?  

//  feel undefeated  //  think unstoppable  //  get untied  //  feel undefeated  //  think unstoppable  //  get untied

Wij willen jouw merk laten opvallen. Aandacht trekken. En dat kan alleen met marketing die echt impact heeft. Daarom dagen wij ons zelf continu uit om van de gebaande paden te gaan. Op zoek naar impact. Op zoek naar verschil. Op zoek naar disruptie. 

Gedurfd en
gewaagd

Group 188

Wij zijn niet bang om risico’s te nemen. Sterker nog. We omarmen ze. Als iets onze campagnes kenmerkt, dan is dit het gedurfde karakter. En dat is precies waarom ze vandaag de dag opvallen. We spelen in op de huidige kanalen. Guerrillamarketing. Viral gaan. Publiciteitsstunts. Marketing die blijft hangen, marketing die gedeeld wordt. Marketing die werkelijk zorgt voor resultaat. 

Wat wij zoal doen? Van alles! Watergevechten, supermarktruns of lasergamen op kantoor. En dat kunnen wij natuurlijk ook voor jouw bedrijf. Want eerlijk is eerlijk, dit is simpelweg de beste employer branding.

Ik ben er

klaar voor

Mooi. Wij ook! Twijfel niet langer, pak die telefoon en bel ons. Wij zetten jouw bedrijf op de kaart. Beloofd.

Untied Rick Bezemer 1x1

Plan direct een afspraak met Rick

commercial director