Feel undefeated
Think unstoppable
Get untied
Wanna disrupt?

Untied is het nieuwe jaar goed begonnen! Waar de meeste mensen traditioneel het nieuwe jaar inluiden met een frisse duik vanaf het strand, hebben wij besloten om deze traditie een extreme draai te geven. Niet vanaf het strand in Scheveningen maar gewoon vanuit het vliegtuig!

Nieuwjaarsduik 2.0: Grensverleggend begin van het Jaar

Nieuw Skydive Thumbnail Extreem PIETER copy
IMG 2170

Met werk uit een vliegtuig springen?

We wilden het jaar beginnen met een ultieme stunt. Ons team staat bekend om onze grensverleggende aanpak. Dit idee past dus ook perfect bij ons. Toch zorgde de aankondiging voor verbaasde gezichten binnen ons team. Sommigen dachten dat het een grap was, anderen konden niet geloven dat we echt van plan waren om uit een vliegtuig te springen: "Met werk uit een vliegtuig springen? Dat is bizar!"

Het verleggen van grenzen

Deze Nieuwjaarsduik markeert niet alleen een uniek begin van het jaar, maar laat ook zien dat Untied grenzen verlegt. Ons hele team wordt klaargestoomd om grensverleggend te gaan denken. Untied is een merk in opbouw dat de gevestigde orde uitdaagt. Een merk waarmee wij elke keer het randje op gaan zoeken. Daar is dit een heel goed voorbeeld van.

Het versterken van ons team en merk

De actie toont onze gedurfde en creatieve ideeën, een kans om ons merk te promoten, ons team nog sterker te maken en te laten zien dat creativiteit en innovatie de kern vormen van wie we zijn bij Untied. Deze Nieuwjaarsduik was slechts het begin van wat we dit jaar zullen bereiken. De onontkoombare vraag is dan ook: hoe zet je jouw merk vandaag de dag nog op de kaart? 

Benieuwd naar hoe deze sprong? Bekijk de video op ons YouTube kanaal @Get-Untied!

Auteur: Ismay Polack

Dit klinkt interessant!

Untied Karel vanderPlas 1x1

Meer weten? Neem gerust contact op met Karel!

Art director